Yoga   Email 

Bij Yoga ligt de nadruk sterk op voelen van binnenuit.
In ons lichaam stromen duizenden riviertjes. Sommigen zijn duidelijk waarneembaar zoals de bloedvaten en de lymfebanen. De kanalen waardoor onze levensadem stroomt zijn subtieler van aard. Met deze kanalen staan we in contact met de oerbron van het leven. Deze krachtige energiestroom wordt ritmisch in harmonie gebracht door onze hartslag en onze adem.
Het is van levensbelang dat onze energie vrij stroomt. Soms belemmeren blokkades deze doorstroming. Daarom beginnen we de les met losmaak- en opwarmingsoefeningen of met hals-, nek- en schouderoefeningen of correctieoefeningen voor de rug. Om het lichaam in staat te stellen om zijn functie optimaal te vervullen zijn er de asana's. Dit zijn houdingen die in het verleden hun waarde hebben bewezen.

yoga

Om de energieŽn die in het lichaam werkzaam zijn in harmonie te brengen en een gekozen richting te geven, zijn er de pranayama's of ademhalingsoefeningen.
Bovendien wordt er uitgebreid aandacht besteed aan een ander belangrijk onderdeel : de effectieve diepe ontspanning.
Lichaamsgewicht of leeftijd spelen geen rol. Lenig moet je niet zijn, maar als je regelmatig oefent word je het misschien.

Van harte welkom !

Duur: 1 uur 
Prijs: 10 lessen voor 110 euro

Er wordt gewerkt met groepjes van max. 8 personen in een rustige, sfeervolle ruimte

 

Cursussen :

Maandag van

  • 19u30 tot 20u30
  • 20u40 tot 21u40

Voorkennis is niet vereist.

Matjes en handdoeken zijn aanwezig.

Lid van de Belgische Yogafederatie